Over Studio 5121

'Je interieur veranderen zonder risico, als dat toch eens zou kunnen…'

In 2010 startte Charlotte van Lit haar eigen ontwerp- en adviesbedrijf: Studio 5121. Een studio voor interieurarchitectuur, verlichting en lichtplannen. Niet veel later kwam daar een webshop met exclusieve en unieke woonaccessoires bij. Een studio waar alle aspecten van het interieur samenkomen en een totaal ontwerp gerealiseerd wordt.

“Als interieurarchitect, ontwerper en lichtprofessional ontwikkel ik interieurs die mooi, slim en functioneel zijn. Interieurarchitectuur is echter niet alleen het maken van mooie ontwerpen. Ik adviseer, ontwerp en begeleid waar nodig ook de planning en het project. Boven dit alles vind ik het vooral belangrijk dat ik jouw wensen en gedachten uitwerk tot een uniek en verrassend eindresultaat. Hiervoor maak ik gebruik van verrassende kleuren, materialen, indeling, verlichting en accessoires.”

"Laat mij onmogelijkheden
omzetten in mogelijkheden."

Charlotte

Mijn kennis, jouw geruststelling

Je interieur veranderen zonder risico, als dat toch eens zou kunnen…

Met mijn kennis kunnen we de risico’s ondervangen. Geen keuzes waar je spijt van krijgt, geen verkeerde investeringen. Als je dat wilt, neem ik alles uit handen, zodat je weet dat alles goed geregeld is.

Mooi en praktisch

Bij het indelen, inrichten of (ver)bouwen van jouw huis is de praktische kant ook van belang. Je woont pas echt in een fijn huis als alles klopt.

Ik kijk en denk met je mee, waarbij ik ook rekening houd met de praktische kant, gebaseerd op je wensen en toekomstplannen.

Goed om te weten over mij

Studie interieurarchitectuur Willem de Kooning Academie

Opgenomen in het architectenregister

Lid BNO

Lichtdiploma behaald bij Lighting Design Academy

Opgenomen in het Lichtregister

Werkwijze

Uiteindelijk gaat het om het resultaat, maar de weg ernaartoe is minstens zo belangrijk. Dat begint met de eerste stap:

Luisteren en vertalen

Jouw woonwensen zijn uniek. Of je nu denkt aan een ander interieur of een complete verbouwing, er is een reden en je hebt je wensen. Die inventariseer ik met je, om jouw input om te zetten in een concreet idee of plan.

Schoonheid en functionaliteit

Je nieuwe interieur moet natuurlijk aan jouw smaak voldoen. Maar hoe zit het met de functionaliteit? Ik denk met je mee over de nodige praktische zaken, waar je zelf misschien nog niet eens aan had gedacht. Zo is jouw nieuwe interieur ook klaar voor de toekomst.

Begeleiden of uit handen nemen

Aan jou de keus wat je zelf doet en wat ik doe. Begeleiding naar jouw ideale eindresultaat of alles uit handen nemen, zodat je geen kopzorgen hebt over het verloop van een verbouwing? Jouw keus, mijn werk.

Onmogelijkheden bestaan niet

Onmogelijkheden bestaan niet. Oké, bijna niet dan. Ik word er blij van als ik in bestaande situaties en met bestaande middelen een buitengewoon verrassend ontwerp mag maken. Laat mij onmogelijkheden omzetten in mogelijkheden. Kaders inspireren mij om mijn creativiteit volledig te benutten.

Download e-book

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.