Herfst make-over in huis

LED kaarsen HerfstDeco Studio5121

Rijke kleuren

De dagen worden snel korter, de schaduwen langer. Het is tijd voor een herfst make-over in huis. Het zomergroen maakt plaats voor warme herfstkleuren zoals goudgeel, oranje en rode tinten. Maar ook diep groen, bruin en soms zelfs bordeaux rood en paars.

Is jouw huis al in herfstsferen? 

De herfst make-over wordt een makkie met alles dat we speciaal voor jou op een rijtje hebben gezet. Slimme ideeën, handige tips en prachtige sets in de mooiste herfstkleuren zodat je optimaal van dit seizoen kunt genieten. 

Geen producten gevonden

En heb je dit al gezien?

3 x DE LEUKSTE HERFST IDEEËN MET LED KAARSEN

LED kaarsen zijn van zichzelf al mooi, maar met deze herfst-inspiratie maak je het nog leuker dit najaar. Deze ideetjes maken je herfst make-over in huis helemaal compleet en zijn super eenvoudig zelf te doen.

Bekijk ze allemaal. Welke past in jouw huis? 

"De rijkdom van de herfst in je huis en tuin."

Maak je klaar voor een overlood aan gezelligheid

In de laatste maanden van het jaar is gezelligheid het toverwoord. Hoe kouder het buiten is, hoe liever we het binnen warm en sfeervol maken. 

Wil je weten hoe je dat aanpakt? Zo haal je de herfst in huis staat vol met slimme tips, leuke ideeën en handige weetjes om er een heerlijke herfst van te maken.

"De herfsttinten kleuren mooier met de juiste verlichting."

Studio5121 vloerlamp UP

Vergeet de verlichting niet

Verlichting is misschien wel het belangrijkste elementen in huis, want zonder licht zie je al het moois niet. Met de juiste verlichting creëer je gezelligheid en betrek je dat donkere hoekje weer bij de ruimte.

Maar hoe creëer je gezelligheid in huis met licht?

Hoe zorg je voor afwisseling in verschillende lichtsoorten en lichtsterktes?

En wat als je geen stroomvoorziening op de juiste plek hebt?

Met de beste tips en tricks, de juiste verlichting en een goed lichtadvies of geheel lichtplan voor zowel in, om en aan het huis helpen we je graag.

Lichtadvies aan huis

Maak het gezellig in huis met verlichting

Download e-book

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.