Studio 5121

Zomer in de tuin

Stijlvol genieten

Is jouw tuin of balkon al summer proof? Klaar om lekker lang buiten te tafelen, te BBQ’en met je beste vrienden en te genieten van zwoele zomeravonden en gezellige momenten?

Het wordt een makkie met alles dat we speciaal voor jou op een rijtje hebben gezet. Slimme ideeën, handige tips en prachtige outdoor producten zodat je optimaal van de zomer kunt genieten. Laat die zonnestraaltjes maar komen!

"Je tuin of balkon is het verlengde van je huis."

In de zomer is je huis twee keer zo groot

Je tuin of balkon is het verlengde van je huis. Geef het net zoveel aandacht als je interieur en maak het er gezellig, dan loopt je huis over in de buitenruimte.

Wil je weten hoe je dat aanpakt? Zo maak je je balkon of tuin klaar voor de zomer staat vol met slimme tips, leuke ideeën en handige weetjes om er een heerlijke zomer van te maken.

Assrotment-of-candles-outdoor-dining

Wist je dat er ook Outdoor led kaarsen voor in de tuin of op het terras zijn? Speciaal uitgevoerd zodat ze bestand zijn tegenweer en wind, warmte, zonlicht en kou.

Echt een aanrader voor in de tuin of op de tuintafel.

Ze werken precies hetzelfde als de gewone led kaarsen uit onze webshop en op dezelfde afstandsbediening.

Je kunt ook deze led kaarsen op timer zetten. Zo gaan ze vanzelf op de gewenste tijd aan en geven de tuin zo’n gezellig sfeertje.

——

Nog een extra tip: deze kaarsen prik je eenvoudig in een border, plantenbak of een weelderig bloemenveld met de tuinprikker. Deze is speciaal voor de outdoor led kaarsen ontworpen.

"De mooiste momenten maak je mooier met de juiste tuinverlichting."

Buitenverlichting

Vergeet de buitenverlichting niet

Verlichting is misschien wel het belangrijkste elementen in een gezellige tuin of op een sfeervol balkon. Met de juiste tuinverlichting betrek je ook in de avond je tuin of balkon bij je woning. Maar hoe creëer je diepte in een lange tuin? Hoe maak je het gezelliger als de zon onder is en wat is de beste manier om je planten aan te lichten? En wat als je geen stroomvoorziening op de juiste plek hebt?

Met de beste tips en tricks, de juiste verlichting en een goed advies voor zowel tuin als balkon, maar ook voor verlichting in, om en aan het huis helpen we je graag.

Lichtadvies voor tuin, balkon of architectuur.

En de BESTE TIP VOOR OUTDOOR VERLICHTING geven we vast weg:

Gebruik niet allerlei soorten verlichting door elkaar.
Blijf bij je plan, maak bewust keuzes en maak er geen kermis van.

——

Vind je dat lastig of weet je niet waar je moet beginnen?

Tuinprikspots zijn altijd een goed begin en dit zijn de aller beste op zonne-energie, echt een aanrader!
De beste Solar Tuinprikspots

Zo plaats je de Solar prikspotjes het beste:

☀ Richt ze op een stam van een boom, een kolom of een muurtje. Zo accentueer je de buitenruimte en lijkt je tuin of patio veel groter.

☀ Het zonnepaneeltje plaats je op een zonnige plaats en je spots (met een snoer van 3 meter per spot) op de gewenste plek. Je hebt geen stroompunt meer nodig en de spots hoeven niet perse in de zon te staan. Zo tover je de buitenruimte in een hand omdraai om in een prachtige oase.

☀ Zet de solar spotjes in een bloembakken, op je oprit, onder een struik of op de hoeken van je terras. Herhaling geeft een heel mooi beeld.

Download e-book

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.