Zomer in de tuin

Stijlvol genieten

Is jouw tuin of balkon al summer proof? Klaar om lekker lang buiten te tafelen, te BBQ’en met je beste vrienden en te genieten van zwoele zomeravonden en gezellige momenten?

Het wordt een makkie met alles dat we speciaal voor jou op een rijtje hebben gezet. Slimme ideeën, handige tips en prachtige outdoor producten zodat je optimaal van de zomer kunt genieten. Laat die zonnestraaltjes maar komen!

"Je tuin of balkon is het verlengde van je huis."

In de zomer is je huis twee keer zo groot

Je tuin of balkon is het verlengde van je huis. Geef het net zoveel aandacht als je interieur en maak het er gezellig, dan loopt je huis over in de buitenruimte.

Wil je weten hoe je dat aanpakt? Zo maak je je balkon of tuin klaar voor de zomer staat vol met slimme tips, leuke ideeën en handige weetjes om er een heerlijke zomer van te maken.

Assrotment-of-candles-outdoor-dining

"De mooiste momenten maak je mooier met de juiste tuinverlichting."

Buitenverlichting

Vergeet de buitenverlichting niet

Verlichting is misschien wel het belangrijkste elementen in een gezellige tuin of op een sfeervol balkon. Met de juiste tuinverlichting betrek je ook in de avond je tuin of balkon bij je woning. Maar hoe creëer je diepte in een lange tuin? Hoe maak je het gezelliger als de zon onder is en wat is de beste manier om je planten aan te lichten? En wat als je geen stroomvoorziening op de juiste plek hebt?

Met de beste tips en tricks, de juiste verlichting en een goed advies voor zowel tuin als balkon, maar ook voor verlichting in, om en aan het huis helpen we je graag.

Lichtadvies voor tuin, balkon of architectuur.

En de BESTE TIP VOOR OUTDOOR VERLICHTING geven we vast weg:

Gebruik niet allerlei soorten verlichting door elkaar.
Blijf bij je plan, maak bewust keuzes en maak er geen kermis van.

——

Vind je dat lastig of weet je niet waar je moet beginnen?

Tuinprikspots zijn altijd een goed begin en dit zijn de aller beste op zonne-energie, echt een aanrader!
De beste Solar Tuinprikspots

Download e-book

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.