Studio 5121

Zo maak je je tuin of balkon klaar voor de zomer

Is jouw tuin of balkon al klaar voor de zomer? Klaar om lekker lang buiten te tafelen, te BBQ'en en te genieten van zwoele zomeravonden en gezellige momenten? Nee? Snel aan de slag met deze - Zo maak je je tuin of balkon klaar voor de zomer- Tips!

Is jouw tuin of balkon al klaar voor de zomer?

Klaar om lekker lang buiten te tafelen, te BBQ’en en te genieten van zwoele zomeravonden en gezellige momenten?

Het lekkere weer is in aantocht dus snel aan de slag met deze – Zo maak je je tuin of balkon klaar voor de zomer – Tips!

Outdoor LED kaarsen bij zwembad

“Je tuin of balkon is het verlengde van je huis”

Je tuin of balkon is het verlengde van je huis. Geef het net zoveel aandacht als je interieur en maak het er gezellig, dan loopt je huis door in de buitenruimte. Zo wordt het twee keer zo groot omdat de tuin of balkon er ineens bij hoort. Met de volgende tips heb je dit in een handomdraai voor elkaar.

Woonkamer in de tuin met buitenaccessoires

Werk met leuke accessoires en (tuin)decoratie. Dit kan van alles zijn:

  • Een tray of dienblad met een verzameling accessoires (mix er lekker op los)
  • Een set mooie windlichten of lantarens (met Outdoor LED kaarsen of LED verlichting erin)
  • Tuinprikkers
  • Kussens en plaids in stijl en kleur met de accessoires
  • Hangdecoratie
  • Extra (nep)planten in potten
  • Bijzettafeltjes
  • Outdoor LED kaarsen (die waaien niet uit!)
  • Tuinverlichting

Let er wel op dat het tegen een beetje regen kan of dat het geen kleur afgeeft of uitloopt als het vochtig wordt.

Mix and Match

Mix er flink op los en maak je balkon of tuin klaar voor de zomer met verschillende materialen en kleuren. Maakt het niet te gek: gebruik maximaal 3 kleuren in je accessoires en zorg dat minimaal één van deze kleuren weer terug komt in de kleuren van de bloemen in de tuin. Zet ze in groepen door de tuin of op het balkon. Zo maak je links door de tuin heen en behoud je connectie in de hele buitenruimte.

Wanddecoratie doet wonderen

En heb je wel eens gedacht aan een wanddecoratie in de tuin? Een grote poster of kleur op een oude schuurmuur doet wonderen. Speciaal voor buiten zijn er doeken verkrijgbaar die tegen weer en wind kunnen. Kies een mooi vergezicht om het groter te laten lijken. Maak het vrolijker met grafische of organische print of persoonlijk met een eigen foto.

HET belangrijkste in de tuin of op balkon

Vergeet ook zeker de verlichting niet. Verlichting is één van de belangrijkste elementen in een gezellige tuin of op een sfeervol balkon. Het zorgt voor diepte en ruimte in de schemer en zodra het donker is. Zo hoort je tuin of balkon ook dan nog steeds bij je huis.

Wil je hier meer over weten, de mooiste verlichting zien en inspiratie opdoen? Ik heb alvast een paar toppers op een rijtje gezet en in onze webshop vind je nog veel meer.

Alle tuinverlichting en woonaccessoires in de webshop van Studio 5121 is persoonlijk samengesteld en eerst voor je getest. Pas als het goed, mooi, leuk en kwalitatief genoeg is bevonden, komt het in de webshop. Zo weet jij zeker dat je iets vindt dat echt naar je zin is.

Finishing touch

Outdoor LED kaarsen maken het extra sfeervol op het terras, maar ook her en der in de tuin of op een prikkandelaar. In het zitgedeelte wil je net genoeg licht om gezellig bij elkaar te zitten met een hapje en een drankje. De set outdoor LED kaarsen creëren sfeer en maken van je tuin of balkon een heerlijke plek om te genieten. Zo wordt je huis twee keer zo groot omdat de tuin of het balkon er ineens bij hoort.

“Geniet van de zomer”.

Heb je je al aangemeld voor meer tips en inspiratie voor in je huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZOMER GIVEAWAY

Win deze stijlvolle Tuinprikker met Outdoor led kaars t.w.v. €72,- en geniet van een heerlijk zomersfeertje in je tuin of op balkon.

Het is nu of nooit want dit is de laatste giveaway dit jaar.

Dus doe snel mee en wie weet straalt deze beauty binnenkort wel bij jou in het groen.

Download e-book