Geef Moederdag waarde

Moederdag, Vaderdag, Valentijn, allemaal momenten waarop we commerciële onzin aan onze geliefden moeten geven.

Moederdag, Vaderdag, Valentijn, allemaal momenten waarop we commerciële onzin aan onze geliefden moeten geven. Alsof we op een doordeweekse dinsdag niet van hen houden…

O.K. dan maar…

Iets kleins, even snel een bloemetje of een doosje chocolade.

Maar ergens weet je zelf ook wel dat het helemaal niet weergeeft hoeveel je moeder waard is. En als je echt iets geeft dat je met zorg hebt uitgezocht. Iets dat een duurzame herinnering blijft, waar ze lang plezier van heeft. Iets persoonlijks, kortom iets waardevols, dan krijg je ook iets terug. De verraste of ontroerde blik bij het uitpakken, maar ook het idee dat ze er straks iedere dag weer van geniet. Dat zou een goed cadeau zijn.

Is Moederdag echt wel zo commercieel? Of toch niet?

Al zolang als ik me kan herinneren maak ik voor Moederdag knutsels, briefjes, kaartjes en zelfgemaakte cadeautjes.  En later met een klein bedrag opzoek naar iets leuks in de winkel.

Hoe ouder ik word, hoe meer ik iets zoek dat waarde heeft. Iets dat even de tijd stil zet en haar laat voelen dat ik haar echt waardeer. Voor wie ze is en voor alles wat ze altijd voor me doet.

Mijn moeder is bijzonder waardevol.

Moederdag

Opzoek naar iets waardevols van hoge kwaliteit waar je lang van kunt genieten dus. Dat is wat ik dagelijks in mijn interieur- en lichtontwerpen doe en dit wil ik nu ook in mijn webshop voor iedereen bereikbaar maken.

De LED kaarsen van UYUNI passen helemaal in dit plaatje en zijn een prachtig Moederdag cadeau: een luxe set kaarsen die nooit op gaat. Hiermee geef je echt een mooi en waardevol cadeau dat in ieder interieur past. Elke keer als ze naar de kaarsen kijkt, voelt ze weer hoeveel er van haar gehouden wordt, hoe zeer je haar waardeert. Een blijvende herinnering die nooit opbrand en iedere dag sfeer en gezelligheid in huis brengt.

Extra waardevol voor gevorderde moeders

Zeker voor de moeders die al wat op leeftijd zijn, is deze set extra waardevol. Kaarsjes brengen direct sfeer in de woning, ook al is het in een kleine kamer. In een zorgcomplex of kleine kamer is het vaak niet veilig, niet wenselijk of zelfs verboden om kaarsen te branden. Heel jammer, want juist daar is gezelligheid, geborgenheid en herinnering zo waardevol. Door de natuurgetrouwe LED vlam geef je een kaars zonder brand- of druipgevaar en direct een warme sfeer, zonder je zorgen te maken.

Bovendien branden de kaarsensets niet op en blijven voor altijd mooi. De echte parafine wax en de 3D LED vlam zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en gaan wel 1000 uur mee. Je kunt ze op afstandsbediening aan- en uitzetten of dimmen en ze stoten geen schadelijke rook uit.

Iedere moeder verdient iets extra’s

Deze Moederdag verdienen alle lieve moeders iets extra’s.

Je shopt alle kleuren en kaarsensets hier.

Fijne Moederdag, geniet van het geven en ik heb alvast een paar suggesties hieronder gezet.

Set 3 LED kaarsen MINI

Set 3 LED kaarsen.

Diverse kleuren

Set 2 LED kaarsen Mini Grooved

Heb je je al aangemeld voor meer tips en inspiratie voor in je huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Download e-book