Studio 5121

Gratis lichtplan voor je tuin

Niets is zo leuk als het mooier maken van de tuin. Alles aan kant en dan genieten in het groen en van een sfeervolle avond. Goede tuinverlichting hoort daar zeker bij, maar hoe pak je dat aan?

Niets is zo leuk als het mooier maken van de tuin. Alles aan kant en dan genieten in het groen en van een sfeervolle avond. Goede tuinverlichting hoort daar zeker bij, maar hoe pak je dat aan?

Weet je niet waar je moet beginnen? Sta je voor het schap in de bouwmarkt en zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snap ik helemaal. Daar heb ik een oplossing voor dat het verschil gaat maken: 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁𝗽𝗹𝗮𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲 𝘁𝘂𝗶𝗻

Volg de drie eenvoudige stappen en je hebt in no time sfeer in je tuin. Geef je tuin een boost en maakt het deze zomer nog echt naar jouw wens.

Stap 1: Herhaling

Plaats een lichtlijn in de tuin van een aantal dezelfde soort lampjes. Bijvoorbeeld naast een pad, in een border of langs een paar kolommen. Gebruik dan dezelfde spots, outdoor led kaarsen, priklampjes of lantaarns.

Stap 2: Diepte

Plaats of hang achterin de tuin één of twee wandlampen op ooghoogte (ongeveer 150 cm)


Stap 3: Sfeer

De tuintafel is het centrum van gezelligheid. Maak het daarom nog mooier en aantrekkelijker om lang buiten te zitten door extra verlichting. Een leuke lantaarn, tafellamp, set outdoor kaarsen op een tray of een slinger hanglampjes boven tafel, maakt het helemaal af.

In onze webshop vind je alle onderdelen uit stap 1 tot en met 3 voor je tuin en echt alles voor een heerlijke tijd in de tuin of op je balkon.

Lichtadvies aan huis

Vind je het lastig om de juiste keus te maken of wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw tuin of balkon zijn? Wil je dat je tuin een echte upgrade krijgt en het geadviseerd en direct ook geïnstalleerd wordt?

Dat kan ook.

Boek een advies aan huis of neem contact op voor een afspraak.

Heb je je al aangemeld voor meer tips en inspiratie voor in je huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Download e-book