3 tips: Hoe vind ik leuke cadeaus voor in huis?

Op zoek naar mooie of leuke cadeaus voor in huis? Binnenkort een verjaardag of housewarming en weet je niet waar je moet zoeken? Met deze 3 tips vind je het perfecte cadeau.

Op zoek naar mooie of leuke cadeaus voor in huis? Binnenkort een verjaardag of housewarming en weet je niet waar je moet zoeken?

Nog even snel iets halen en juist op dat moment kun je het perfecte cadeau niet vinden. Je zoekt iets dat waarde geeft, iets waaruit blijkt hoe trots of blij je voor diegene bent en hoeveel je hem of haar waardeert.  

Iets moois voor in huis, dat is altijd leuk. Geen rotzooi of kleine onbenullige cadeaus. Geen dingetjes die snel kapot gaan en er goedkoop uitzien of eigenlijk compleet overbodig zijn.

Kortom, je zoekt iets waardevols, waar ze lang van kunnen genieten en liefst niet te duur.

Onmogelijke combinatie? Nee hoor!

Met deze 3 handige tips wordt jouw zoektocht een eitje.

Leuke cadeaus voor in huis

Tip 1: Goedkoop valt meestal tegen

Ga niet voor de goedkoopste optie. Je zult merken dat hier meestal iets ontbreekt. Je moet dan bijvoorbeeld nog losse onderdelen bijkopen of kunt er net niets mee. En dat is net zo erg als een half cadeautje openmaken. Kies je voor een totaal pakket van een hoger bedrag, dan geef je een compleet cadeau.

 

Tip 2: Ga voor echte materialen.

Zoek een cadeau dat van mooie, duurzame, echte materialen gemaakt is. Denk daarbij aan echt hout, mooi metaal, gecombineerd met hout, glas of items van keramiek. Maar ook aan (LED) kaarsen van een hoge kwaliteit en van echte parafine of wax. Alles met een mooie afwerking en een robuuste uitstraling.

Probeer goedkope, gelakte of plastic spullen te vermijden. Deze items geven het gevoel dat je weinig tijd en moeite hebt gedaan iets moois te zoeken, terwijl dat helemaal niet zo is.

 

Tip 3: Vraag advies

Er zijn veel kleine of lokale winkels en webshops die gerund worden door mensen met passie voor hun producten. Zij werken dag in dag uit met hart en ziel, kennen hun assortiment op hun duimpje en staan voor wat ze verkopen. Dagelijks zoeken zij naar de meest mooie spullen en de leukste cadeautjes. Zij hebben voor jou het voorwerk al gedaan.

Laat je adviseren of vraag wat zij zouden aanraden binnen een bepaald budget. Ook online kun je vaak via What’s app de webshop bereiken. Zeker bij de kleinere webshops app je dan met de eigenaar zelf. Je zult versteld staan hoe leuk dat is.

 

BONUS TIP 1: Wrap it up!

Zoek bij voorkeur een cadeau dat mooi verpakt wordt. Kun je bij de betreffende webshop of winkel kiezen voor een cadeauverpakking of een inpakservice? Meteen doen. Het geeft zoveel meerwaarde aan je cadeau als het mooi en met aandacht is ingepakt. Door een vinkje aan te zetten of voor een klein bedrag kun je dit vaak al laten doen.

 

BONUS TIP 2: Het Interieur Intakegesprek!

Is jou vriend of vriendin een twijfelaar over het interieur of krijgen ze hun (beide) oude huis niet in één nieuw ontwerp gegoten? Dan is een Intakegesprek Interieuradvies misschien een goed idee. Heel nuttig, hands on en to the point, want soms is een beetje hulp fijner dan nog meer spullen!

Kijk ook eens in onze webshop, daar vind je de mooiste kwalitatieve cadeaus voor in huis. We pakken ze uiteraard kosteloos voor je in en kom je er niet uit? Vraag ons gerust om hulp.

Succes en met deze tips komt het vast helemaal goed.

Veel plezier met geven!

 

Heb je je al aangemeld voor meer tips en inspiratie voor in je huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Download e-book