Studio 5121

3 tips: Hoe vind ik mooie, niet te dure woon-kerstcadeautjes?

Op zoek naar mooie, niet te dure kerstcadeaus voor in huis? Weet je niet waar je moet zoeken?

Op zoek naar mooie, niet te dure kerstcadeaus voor in huis? Weet je niet waar je moet zoeken?

Het is bijna zover, feestdagen voor de deur en je hebt nog niets…even snel op zoek naar iets voor je geliefde voor onder de boom of in zak van Sinterklaas.

En juist op dat moment kun je het perfecte cadeau niet vinden. Je zoekt iets dat waarde geeft, iets waaruit blijkt hoe gek je op hem of haar bent en hoeveel je hem of haar waardeert.  

Iets moois voor in huis. Geen rotzooi of kleine onbenullige cadeaus. Geen dingetjes die snel kapot gaan en er goedkoop uitzien of eigenlijk compleet overbodig zijn.

En het zou helemaal mooi zijn als het een verrassing voor de feestdagen is en het daarna ook nog in huis kan blijven staan. Een mooie en dierbare herinnering ook in januari, februari en daarna.

 

Kortom, je zoekt iets waardevols, maar niet te duur.

Onmogelijke combinatie? Nee hoor!

Met deze 3 handige tips wordt jouw zoektocht een eitje.

 

Tip 1: Goedkoop valt meestal tegen

Ga niet voor de goedkoopste optie. Je zult merken dat hier meestal iets ontbreekt. Je moet dan bijvoorbeeld nog losse onderdelen bijkopen of kunt er net niets mee. En dat is net zo erg als een half cadeautje openmaken. Kies je voor een totaal pakket van een hoger bedrag, dan geef je een compleet cadeau.

Tip 2: Ga voor echte materialen.

Zoek een cadeau dat van mooie, duurzame, echte materialen gemaakt is. Denk daarbij aan echt hout, mooi metaal, gecombineerd met hout, glas of items van keramiek. Maar ook aan (LED) kaarsen van een hoge kwaliteit en van echte parafine of wax. Alles met een mooie afwerking en een robuuste uitstraling.

Probeer goedkope, gelakte of plastic spullen te vermijden. Deze items geven het gevoel dat je weinig tijd en moeite hebt gedaan iets moois te zoeken, terwijl dat helemaal niet zo is.

Tip 3: Vraag advies

Er zijn veel kleine of lokale winkels en webshops die gerund worden door mensen met passie voor hun producten. Zij werken dag in dag uit met hart en ziel, kennen hun assortiment op hun duimpje en staan voor wat ze verkopen. Dagelijks zoeken zij naar de meest mooie spullen, de leukste cadeautjes en de beste combinaties voor de Feestdagen. Zij hebben voor jou het voorwerk al gedaan.

Laat je adviseren of vraag wat zij zouden aanraden binnen een bepaald budget. Ook online kun je vaak via What’s app de webshop bereiken. Zeker bij de kleinere webshops app je dan met de eigenaar zelf. Je zult versteld staan hoe leuk dat is.

BONUS TIP: Feestelijke verpakking, jaaaa!

Zoek bij voorkeur een cadeau dat mooi verpakt wordt. Kun je bij de betreffende webshop of winkel kiezen voor een cadeauverpakking of een inpakservice? Meteen doen. Het geeft zoveel meerwaarde aan je cadeau als het mooi en met aandacht is ingepakt. Door een vinkje aan te zetten of voor een klein bedrag kun je dit vaak al laten doen en in de feestmaanden wordt het veel als cadeauservice aangeboden door webwinkels.

Kijk ook eens in onze webshop, daar vind je de mooiste kwalitatieve cadeaus voor in huis. We pakken ze uiteraard kosteloos voor je in en kom je er niet uit? Vraag ons gerust om hulp.

Succes en met deze tips komt het vast helemaal goed.

Veel plezier met geven!

Heb je je al aangemeld voor meer tips en inspiratie voor in je huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZOMER GIVEAWAY

Win deze stijlvolle Tuinprikker met Outdoor led kaars t.w.v. €72,- en geniet van een heerlijk zomersfeertje in je tuin of op balkon.

Het is nu of nooit want dit is de laatste giveaway dit jaar.

Dus doe snel mee en wie weet straalt deze beauty binnenkort wel bij jou in het groen.

Download e-book