Studio 5121

Bespaar op je (ver)bouwbudget met een interieurarchitect

Heb jij net een huis gekocht of wil je graag verbouwen? Is je verbouwing net klaar of weet je niet wat je muur wilt? Realiseer je droomhuis EN bespaar geld met een goed Interieuradvies.

Koop jij zomaar een nieuw huis? Een nieuwe bril, een auto of een vakantieverblijf? Natuurlijk niet, dan laat je je eerst goed adviseren en informeren.

Een goed Interieuradvies aan huis werkt net zo. Door een goed advies van een specialist op het gebied van interieur en verlichting maak je de juiste keuzes en bespaar je veel geld bij de uitvoering en de aanschaf van jouw nieuwe interieur.

Bespaar met advies van een specialist

Heb jij net een huis gekocht of wil je graag verbouwen? Is je verbouwing net klaar of weet je niet wat je met die ene muur wilt? Is de verlichting in je huis niet wat je gehoopt had of weet je niet wat in plaats van dat peertje moet komen?

Begin er dan niet zelf aan. Ga niet zelf proberen met verschillende inrichting, verlichting, verf of aan de gang met nieuwe meubels.

Schakel een interieurarchitect of ontwerper in en laat je adviseren.

Naar een hoger niveau

Door te investeren in een goed advies, heb je de juiste tools en handreikingen om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen, zodat het weer jouw thuis wordt.

Een interieurarchitect of ontwerper trekt aan de juiste touwtjes, stelt de juiste vragen en weet waar dat hij of zij alles kan vinden en inkopen. Dit kan soms flink voordeliger zijn vergeleken met het zelf aan schaffen van de spullen.

Een goed interieuradvies is bovendien een investering in je dagelijks leven waar je nog jaren lang plezier van hebt. Het is een éénmalige uitgave die is afgestemd op wat nu bij jou past, maar ook op de toekomst. Het is geen korte termijn oplossing, maar een gedegen afgestemd plan waar je voor langere tijd van zult genieten.

De juiste tools en handreikingen om jouw interieur naar een hoger niveau te tillen.”

Ook de samenwerking met verschillende vakmensen zoals schilders, meubelmakers, stoffeerders e.d. maakt een interieuradvies aan huis interessant. Door het inschakelen van de juiste vakmensen wordt je plan en ontwerp een totaalconcept. Het maakt van een ideale woning, jouw ideale woning.

Eén keer vragen vs. drie keer verven

Een interieuradvies aan huis bundelt jouw wensen en jouw verwachtingen allemaal in één plan, met een uitvoerbaar systeem en een reële kans van slagen. De prijs van alles samen kan dan ook nog eens verrassend meevallen.

Want 3 keer een muur over verven, omdat je net niet dat ene behang durft te kiezen (onzeker of het misschien niet zou staan), is toch zonde van je tijd en investering?

Dat alles is de investering van een interieuradvies aan huis absoluut waard.

Twijfel je nog wat je met je huis wil? Schakel iemand in die jou kan helpen. Boek een Interieuradvies aan huis of een Intakegesprek Interieuradvies of bel me als je een vraag hebt.

Realiseer je droomhuis EN bespaar geld!

Tot snel.

Heb je je al aangemeld voor meer tips en inspiratie voor in je huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZOMER GIVEAWAY

Win deze stijlvolle Tuinprikker met Outdoor led kaars t.w.v. €72,- en geniet van een heerlijk zomersfeertje in je tuin of op balkon.

Het is nu of nooit want dit is de laatste giveaway dit jaar.

Dus doe snel mee en wie weet straalt deze beauty binnenkort wel bij jou in het groen.

Download e-book