Waar kun je led kaarsen gebruiken?

Led kaarsen kun je echt overal gebruiken: van woonkamer tot slaapkamer, van kantoor tot showroom en van badkamer tot tuin of balkon.

De woonkamer natuurlijk! Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van het toilet, op kantoor of zelfs buiten? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een vlamloze kaars ofwel een kaars met een led licht vlam is het mooist als hij zo realistisch mogelijk lijkt. Ook het materiaal van de kaars is belangrijk. Echte kaarsen zijn van wax of parafine gemaakt dat opbrandt. Led kaarsen gemaakt van dezelfde soort parafine lijken niet alleen echt, maar voelen ook als echte kaarsen.

Maak het gezellig waar je maar wil

Met led kaarsen van een hoge kwaliteit kun je sfeer maken waar je maar wil. In eerste instantie denk je waarschijnlijk aan een leuk hoekje in de woonkamer of op de eettafel. Maar wat dacht je van een kaarsje op het toilet of een heerlijke gevoel van ontspanning in de badkamer met kaarslicht? En hoe leuk is het als je thuis komt in een sfeervol verlichtte hal met een wandkaars of set?

Led kaarsen voor buiten

Wist je dat er ook Outdoor led kaarsen voor in de tuin of op het terras zijn? Speciaal uitgevoerd zodat ze bestand zijn tegen weer en wind, warmte, zonlicht en kou.

Ga je wel eens naar de camping? Heb je een camper? Of boek je dit jaar een huisje in de vakantie? Dan heb ik een super tip voor je: neem de buitenkaarsen mee op vakantie!

Zet ze op de buitentafel of in een hoekje op het terras, in de (voor)tent of hang ze aan de luifel. Zo maak je het gezellig zonder dat de led kaarsen smelten, druipen, opbranden of uitwaaien. En met de lange batterijduur gaan ze de hele zomer mee.

Een romantisch nachtlampje

Op de slaapkamer zijn led kaarsen een echte sfeermaker en een romantisch nachtlampje.  Je thuiswerkplek of kantoor krijgt een gezellige en warme sfeer met een setje led kaarsen en een showroom voelt meer welkom en persoonlijk met veilig kaarslicht.

Doordat de kaarsen geen echte vlam hebben, kun je ze ook goed in een bloemstuk of als decoratie gebruiken. Bijvoorbeeld in een geknutselde, papieren lantaarn of onder een stolp. Zo heb je wel sfeer, maar geen roet of brandgevaar.

Misschien had je er nog niet aan gedacht, maar ook over je huisdieren, kleine kinderen of iemand die een kaarsje wel eens wil vergeten te doven, hoef je je geen zorgen meer te maken. Gewoon genieten van de sfeer zonder kans op een gevaarlijke situatie.

Kortom overal in huis, kantoor, tuin, balkon of op vakantie, led kaarsen zijn de ideale aanvulling op je lichtplan en maak je het overal sfeervol.

Alles dat je wil weten in één e-book

In mijn e-book Led kaarsen vind je alle informatie en beschrijf ik alle aspecten van led kaarsen. Voors en tegens, opties en mogelijkheden. Kom erachter wat voor jou werkt en welke led kaarsen bij jou passen.

Download het e-book nu gratis en maak de allerbeste keuze in led kaarsen.

ebook led kaarsen

Heb je je al aangemeld voor meer tips en inspiratie voor in je huis?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Laat je inspireren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Download e-book